Services

All Platforms

All Platforms bestaat sinds 2004 en is gespecialiseerd in Apple en PC ondersteuning. We zijn een full service provider en bieden professionele en snelle support voor uw computers, servers en software. All Platforms heeft jarenlange ervaring met installatie, configuratie en onderhoud van zowel Mac als PC.

  Systeembeheer

We kunnen voor uw bedrijf de volledige IT infrastructuur verzorgen en optimaliseren. We installeren, configureren en onderhouden werkstations, servers en aanverwante apparatuur. Dit doen we zowel op locatie als remote. Bij eventuele storingen of issues zijn we in staat zo snel mogelijk te reageren en problemen op te lossen.

  Mail & Calendaring

De laatste jaren hebben we veel klanten geholpen met de overstap en  implementatie van professionele cloud oplossingen voor collaboration software. Mail en calendaring zijn bedrijfskritisch en moet goed geregeld zijn. All Platforms is ervaren in de implementatie en support van Google Apps for Work, Microsoft Office365 en Zimbra.

  Netwerken

Een goede IT infrastructuur is essentieel en een randvoorwaarde voor een snel en betrouwbaar netwerk. We ontwerpen, onderhouden en optimaliseren uw netwerk om een goede basis te leggen voor een goede IT infrastructuur.

  Consultancy

We adviseren onze klanten op vrijwel alle IT gebieden. Dit kan bijvoorbeeld gaan om de strategie van het IT beleid, het aankopen, upgraden van bestaande hardware, het gebruiken van hard- en software, het opschalen of juist downsizen van de IT infrastructuur.

  Hard- en software en licensing

All Platforms levert naast diensten ook de benodigde hard- en software. Tevens maken we een inventarisatie van de huidige licenties en zullen dit zo nodig aanpassen en updaten.

  Mobile device management

Mobiele apparaten als smartphones en tablets worden veelvuldig gebruikt in het bedrijf. We kunnen door middel van slimme tools de apparaten optimaal laten werken en beveiligen.